Rólunk

A Salánki Iroda- és Számítástechnika több mint 20 éves múlttal rendelkező vállalkozás, ahol Munkatársaink több évtizedeses szakmai gyakorlattal és magas színvonalú műszaki ismeretekkel rendelkeznek. Ügyfeleinket gyors, rugalmas és figyelmes kiszolgálással igyekszünk európai garanciákkal kielégíteni. Elsősorban nyomtatók, másológépek, számítógépek, notebookok egyéb irodatechnikai, informatikai eszközök, berendezések, kiegészítők értékesítésével, szervizelésével és javításával foglalkozunk. Tevékenységi körünkbe tartozik az intézmények, irodák, vállalkozások adminisztratív munkájához nélkülözhetetlen nyomtatvány-, írószer-, és papírellátása, valamint egyedi megrendelések (pl.: különböző irodabútorok stb.) teljesítése is. Továbbá, mint a TOSHIBA másológépek szakszervize, folyamatos eredeti alkatrész- és kellékanyag utánpótlással, garanciális, eseti és szerződéses szerviz lehetőségekkel állunk tisztelt partnereink rendelkezésére.

Mi nem csupán gépeket, eszközöket értékesítünk, hanem megoldásokat kínálunk, szaktanácsadással segítünk az irodai munkában felmerülő problémákra. Az általunk forgalmazott digitális fekete-fehér és színes fénymásolók-nyomtatók, egyéb irodatechnikai eszközök széles termékskálája biztosítja, hogy bármely felhasználói igényre képesek vagyunk megoldást kínálni, garantálva rendszereink magas termelékenységét és megbízhatóságát. A különféle igényekre különböző, testreszabott megoldásokat ajánlunk. 
 

Miért válasszon minket?

 

5 érv a Salánki Iroda- és Számítástechnika mellett:

1. Praktikus lenne egy helyről beszerezni mindent? 
Jelentősen lecsökkenthetik az adminisztrációt, az egyeztetéseket és a fuvarköltséget is, ha egy helyről rendelhetnek meg mindent. Kevesebb beszállítóval nem oszlik meg annyira figyelmük, és a felelősség kérdése is sokkal levezethetőbb. A cégellátás minden szegmensét lefedjük termékpalettánkkal. 

2. Többféle megoldást is megismerne? 
Nem tudja, hogy melyik márka, milyen típus, melyik megoldás lenne a legoptimálisabb? Cégünk nem szorítja bele csak egyetlen márka által felkínált lehetőségbe, mivel cégünk márkafüggetlen mindig többféle alternatívát kínálunk. Szervizszolgáltatásainkat is ebben a szellemben tudjuk nyújtani. 

3. Korszerűséget és lendületet vár el? 
Olyan beszállító céggel szeretne dolgozni, akik megértik újszerű elképzeléseit és átveszik lendületét? A legújabb eszközöket, megoldásokat keresi? Ami a világpiacon megjelenik nálunk azonnal beszerezhető. 

4. Állandó minőséget szeretne? 
Több évtizedes tevékenységünk alatt különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a partnerek mindig elégedettek legyenek. Hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása a célunk, amelyet rugalmas hozzáállással és folyamatos minőségellenőrzéssel kívánunk szinten tartani. Ügyfeleink ezért már tudják, hogy bízhatnak a szolgáltatásunk és termékeink minőségében, mert mi pontosan tudjuk, hogy ez a jó kapcsolatunk alapja. 

5. Soha el nem fogyó raktárkészlet? 
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a legrosszabb időpontban váratlanul elfogy a kellékanyag. Amennyiben rendszeres beszerzést folytat, a raktárkészletről folyamatos ellátást tudunk biztosítani, hogy akár már 1 órán belül is megkaphassa a munkájukhoz szükséges kellékanyagot. 

 

SALÁNKI Iroda- és számítástechnika

 www.salanki.hu | salanki@salanki.hu | +36-52/555-195                               © 2018 Salánki Iroda- és Számítástechnika

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now